Servicecontracten

 

Onze garantie-uitbreidingen en onderhoudscontracten hebben alles onder controle, zelfs onverwachte situaties.

Garantie-uitbreiding voor nieuwe wagens

Met het My Warranty-contract verlengt u de constructeursgarantie van uw wagen en Renault Assistance tot 5 jaar of 150 000 kilometer.

  • Zonder zorgen: De tenlasteneming van alle mechanische, elektrische en elektronische storingen. Renault Assistance, 24u/24 en 7d/7 overal in Europa.
  • Flexibiliteit: Aanvragen tot 2 maanden vóór het einde van de fabrieksgarantie in functie van het model en de gekozen dekkingsduur.
  • Budget: Het contract is overdraagbaar wanneer u de wagen herverkoopt.

Garantie-uitbreiding voor tweedehandswagens

Als u uw wagen financiert met een EASYfin financiering, kunt u de waarborg van uw tweedehandswagen uitbreiden. De garantie-uitbreiding dekt uw wagen in geval van mechanische, elektrische en elektronische storing. De bijstand bij elke mechanische pech is eveneens inbegrepen.

Onderhoudscontract

Rijd altijd zonder zorgen: Het onderhoudscontract EASYcare omvat al het onderhoud in overeenstemming met de normen van Renault, de garantie-uitbreiding My Warranty, Renault Assistance en het beheer van de slijtage-onderdelen (schokdempers, remblokken, remschijven, ruitenwissers, enz. met uitzondering van de banden).

Leg de duur (tot 7 jaar) en het aantal kilometers (tot 200.000 km) vast afhankelijk van uw gewoonten. EASYcare kan maandelijks afbetaald worden, is overdraagbaar bij doorverkoop van het voertuig en kan op elk moment aangepast worden.

 

Alles onder controle!

garantie-uitbreidingen en servicecontracten