Welkom bij Kenis

Een familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in B2B verkoop en service. Als één van de grootste Renault verdelers van België en erkend PRO+ center helpen wij u graag verder met het zoeken naar een oplossing die bij u past. Door de persoonlijke aanpak en de mogelijkheden om langs te komen in één van onze 4 vestigingen maken wij de werking van u en uw bedrijf een stuk gemakkelijker.

Over ons Afspraak maken

3 merken onder 1 dak

Sinds 2018 verdelen we als één van de twee dealers in België, naast Renault en Dacia, ook het sportmerk Alpine. Ontdek de exclusieve (rij-)ervaring van Alpine en tover spontaan een lach op je gezicht!

Groene mobiliteit voor iedereen

Met onze Renault ZOE, Renault Kangoo en Renault Master, hebben we al enige tijd een volledig elektrisch aanbod (bedrijfs)wagens. Door de komst van de E-TECH Hybrid en E-TECH Plug-in Hybrid modellen is ecologisch verantwoorde mobiliteit nòg toegankelijker!

Ook bij Dacia zal met de Dacia Spring een 100% elektrische wagen beschikbaar zijn. Met zijn lage aankoopprijs en de 100% fiscale aftrekbaarheid is Dacia voor onze bedrijven interessanter dan ooit!

Car sharing voor bedrijven en gemeentes

  • Geen grote investeringen

    Wij zorgen voor de voertuigen en het autodeelsysteem. Zo kan u zonder grote investeringen een ecologische mobiliteitsoplossing bieden aan uw medewerkers en/of inwoners.

  • Genieten zonder zorgen

    Kenis Share zorgt voor animatie en organisatie van infosessiesm voor een 24/7 helpdesk én onderhoud, reiniging en opvolging van de voertuigen. U kan dus zonder zorgen genieten van onze service!

  • Rijd volledig gratis!*

    U en uw medewerkers kunnen volledig gratis en zonder zorgen gebruik maken van de Share Mobility wagen. Weg met de hoge kosten voor bedrijfs- en poolwagens!

Ook van Share Mobility genieten in uw bedrijf of gemeente?

U wil ook graag gebruik maken van Share Mobility en wil dat aan uw werkgever of gemeente laten weten?
Top! Laat de bedrijfsgegevens achter en wij nemen contact met hen op.

* Aanbieding onder voorwaarden. Voor meer info, contacteer ons.

Uw contactpunten


Peter Wouters
Fleetverantwoordelijke
Regio Kempen

Mario Tiné
Fleetverantwoordelijke
Regio Antwerpen

Ben De Bevere
Key Account Manager
Regio Antwerpen & Kempen

Uw Kenis vestigingen

Kenis Antwerpen


Kenis Herentals