Over ons

 

Start van een succesverhaal

Sinds oktober 2018 maakt ook Renault Antwerpen deel uit van Groep Kenis. Met deze samenwerking kan Groep Kenis de sterktes, expertise en jeugdige drive aanwenden om schaalvoordelen te creëren die vooral ten goede komen aan de klant van de toekomst. Groep Kenis telt vandaag 4 vestigingen: Antwerpen, Geel, Herentals en Turnhout als hoofdzetel.

3 merken onder 1 dak

Renault logo
Dacia logo
Alpine logo

Als verdeler van Renault, Alpine en Dacia, hebben we voor elke vraag een antwoord. Wij bieden ‘op-maat’ oplossingen voor zowel particulieren en bedrijven in de vorm van nieuwe- en tweedehandswagens. Daarnaast beschikken wij over een ruime en moderne werkplaats voor de reparatie en het onderhoud van uw wagen.

Dankzij ons uitgebreid gamma, kunnen wij voor iedereen een geschikte wagen aanbieden. Voor particulieren betekent dit een wagen die perfect aan haar of zijn verwachtingen voldoet. Voor bedrijven zoeken wij mee naar complete mobiliteitsoplossingen die afgestemd zijn op de specifieke behoeften en wensen die eigen zijn aan elke onderneming.

Renault

Renault is een Franse autoconstructeur, reeds actief sinds 1899 en wereldwijd actief. Met als slagzin 'Passion for life' biedt het merk een gamma aan dat voor iedereen toegankelijk is en het dagelijks leven vergemakkelijkt dankzij haar nuttige innovaties. Het brede gamma van Renault stelt ons als dealer in staat om voor elke vraag een oplossing te bieden. Het gamma van Renault bestaat uit een breed assortiment aan personenwagens met het grootste en prijs/kwaliteit beste aanbod van opties. Van kleine vinnige stadsauto’s tot grote en uitzonderlijk comfortabele gezinswagens, bij Renault vindt u echt een wagen die bij u past.

Het succes van de Renaultmotoren in de Formule 1 weerspiegelt zich ook in het Renault Sport gamma. Kleinere motoren die prestaties leveren waar grote niet aan kunnen tippen met voordelen als lagere emissie uitstoot, lagere verkeersbelastingen en een snellere gasresponse.

Naast personenwagens, biedt Renault ook een volledige mobiliteitsoplossing voor professionals. Als sinds 2014 staat Renault op nummer 1 in de verkoop van bedrijfsvoertuigen. Als erkend Business Center is Renault Antwerpen dé specialist van Renault bedrijfsvoertuigen met oplossingen perfect op maat van elk beroep!

Ook elektrisch rijden is mogelijk met Renault Zéro Émission. Onze ambitie: u het autorijden op een andere manier laten beleven: ecologisch verantwoord en met een vernieuwd rijplezier.

Dacia

Dacia, een merk van de groep Renault, breekt met de tradities op de automarkt, zowel in het ontwerp als de manier van commercialisatie van wagens. Het merk staat voornamelijk voor de garantie op een uitstekende verhouding tussen prijs en ruimte. Daarnaast heeft Dacia ook voor haar klanten een onderhoudsprogramma en specifieke en zeer toegankelijke diensten naverkoop ontwikkeld. Dacia is een slimme keuze en een andere consumptiewijze.

Alpine

In 2018 kregen wij de eer om één van de twee verdelers te worden in ons land van het exclusieve Alpine-gamma. Het Franse sportwagenmerk naam Alpine roept ongetwijfeld heel wat herinneringen op bij de echte autoliefhebber. In 2017 werd er nieuw leven geblazen in het Franse sportwagenmerk. De nieuwe Alpine A110 wordt opnieuw geproduceerd in Dieppe, Normandië, net zoals de oorspronkelijke Berlinette. Met zijn lage gewicht, goede wendbaarheid en topprestaties blijft deze tweezits sportcoupé met middenmotor trouw aan de tijdloze principes van Alpine.

Als flexibele totaalpartner voor Renault, Dacia en Alpine staan we voor u klaar.

Groep Kenis, Turnhout, Geel, Herentals, Antwerpen