Groep Kenis Turnhout Geel Herentals Antwerpen

Aftersales Verantwoordelijke

Antwerpen

Naverkoop
Fulltime

Voor onze vestiging in Antwerpen zoeken wij een ervaren verantwoordelijke naverkoop om ons team te versterken. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het coördineren en optimaliseren van alle aspecten van de naverkoopsafdeling. 

Jouw taken omvatten:

Personeelsbeheer

Je houdt de administratie van interne en externe opleidingsprogramma's voor de naverkoopsafdeling bij en identificeert opleidingsbehoeften voor medewerkers. Daarnaast coördineer je de opleiding van nieuwe receptionisten, magazijniers en technici.

Administratie en planning

Je zorgt voor een optimale werkplaatsplanning in samenwerking met alle afdelingen naverkoop. Ook hou je de planning van het wagenpark up-to-date. Daarnaast herken je commerciële kansen en stimuleer je medewerkers om extra verkopen te realiseren, zoals werkplaatsdiensten, carrosserie en nieuwe voertuigen. Verder controleer je leads en volg je openstaande werkorders op en ben je verantwoordelijk voor de correcte opvolging van garanties en administratieve procedures van de invoerder.

Kwaliteit & loyaliteit

Je streeft naar maximale klantentevredeneheid na verkoop om klantenloyaliteit te bevorderen en de rentabiliteit en duurzaamheid van de onderneming te waarborgen. Je behandelt klachten en hot alerts in samenwerking met het managementteam en neemt corrigerende maatregelen om herhaling te voorkomen. Bovendien geef je feedback aan medewerkers.

Magazijn

Je houdt toezich op een vlotte en efficiënte werking van het magazijn en draagt verantwoordelijkheid voor het voorraadbeheer.

 

Vereisten

Voor deze functie vragen we minimaal een bachelor diploma of gelijkwaardig door ervaring. Het is een surplus indien je reeds relevante en aantoonbare ervaring in een leidinggevende functie binnen de automobielindustrie hebt uitgevoerd. Je dient uitstekende organisatorische vaardigheden en oog voor detail te hebben, evenals sterke communicatieve vaardigheden om effectief samen te werken met verschillende belanghebbenden. Daarnaast ben je ook hands-on en aarzel je niet om mee in te springen op die plaatsen waar de nood hoog is.

Als verantwoordelijke naverkoop speel je een essentiële rol in het succes van ons bedrijf. We bieden een uitdagende en dynamische werkomgeving waarin je de kans krijgt om je leiderschapsvaardigheden verder te ontwikkelen. Wij bieden een aantrekkelijk en competitief salarispakket dat in lijn is met de marktstandaarden. 

 

Als je geïnteresseerd bent, stuur dan je cv en motivatiebrief naar jobs@kenis.eu. We kijken uit naar je sollicitatie!