Onderhoud

 

Houd uw wagen in topconditie!

Een goed onderhouden wagen gaat langer mee en blijft langer in topconditie. Door een tijdig onderhoud voorkom je bovendien kosten in de vorm van eventuele reparaties. Groep Kenis biedt professioneel onderhoud voor iedere Renault, Alpine of Dacia.

Wanneer moet u met uw wagen op onderhoud?
Om uw wagen zo goed mogelijk te onderhouden en uw veiligheid te verzekeren, raden wij u aan om de planning zoals aangeduid in het onderhoudsschema te respecteren. U vindt het specifieke onderhoudsschema voor uw wagen terug in uw persoonlijke ruimte op MyRenault. Ook indien het waarschuwingslampje op het dashboard brandt, laat u best uw wagen nakijken. Onze experts helpen u graag verder.

Transparantie en voorzienbaarheid
Kies voor de forfaits van Renault: een all-in verzekering tegen een vaste prijs inclusief onderdelen en werkuren, en dit voor alle werkzaamheden die aan uw Renault moeten worden uitgevoerd. Niets meer, niets minder: win tijd en rijd zonder zorgen! Al onze forfaits zijn duidelijk en houden geen onaangename verrassingen in. En omdat we willen dat u in alle rust kunt autorijden, zijn dit onze beloftes:

  • een all-in prijs met inbegrip van onderdelen en werkuren
  • een vaste prijs met een transparante, duidelijke facturatie zonder onaangename verrassingen
  • gebruik van originele Renault-onderdelen
  • één jaar Renault-garantie op onderdelen en werkuren
  • vakkennis, expertise en professionele dienstverlening van de Renault-teams

Kiest u ervoor om te wachten op uw wagen terwijl wij het onderhoud uitvoeren, dan kan u plaats nemen in onze gezellig wachthoek, genieten van een tasje koffie en gebruiken maken van onze gratis WiFi.

 

Houd uw wagen in topconditie!

auto onderhoud renault dacia alpine